لیست اختراعات محمد منفرد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1393/03/04
تاریخ ثبت: 1394/04/06
خلاصه اختراع:

دانش آموزان دست چپ بخاطر در اقليت بودن همواره مشكلات خاص خود را داشته اند.يكي از اين مشكلات كمبود صندلي هاي آموزشي دسته دار مناسب آنهاست. متغير بودن تعداد دانش آموزان دست چپ در هر مقطع و در هر سال تحصيلي و همچنين پراكندگي آنها كه باعث كم بودن اين دانش آموزان در هر مدرسه مي شود، باعث شده اين موضوع بخوبي مورد توجه قرار نگيرد و تا حد زيادي حل نشده باقي بماند. در نمونه هاي پيشين صندلي هاي آموزشي، دسته صندلي در يك طرف صندلي ثابت شده كه در مدل هاي دست راست و دست چپ توليد مي شود.در اين طرح دسته صندلي به گونه اي طراحي شده كه قابليت تبديل شدن به هر دو نوع دست چپ و دست راست را دارد.بدين صورت نياز به سفارش و توليد انواع مختلف دست راست و دست چپ مرتفع مي شود و توليد كننده يك نوع صندلي را توليد مي كند و مصرف كننده مي تواند مطابق با نياز خود آن را به انواع مختلف دست راست و دست چپ تبديل كند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/08/03
مالک/مالکان: آقاي محمد منفرد
تاریخ ثبت: 1395/12/25
خلاصه اختراع:

كنترل و مديريت وقت سر جلسه كنكور يكي از نكات كليدي براي موفقيت در اين آزمون بزرگ وسرنوشت ساز است. براي تنظيم و كنترل زمان در حال حاضر بهترين وسيله ساعت هاي عقربه اي معمولي مي باشد. اما نكته قابل ذكر اين است كه در آزمون دقيقي چون كنكور كه حتي ثانيه ها هم مهم مي شوند اين ساعت ها ازدقت بالايي برخوردار نيستند. همچنين ذهن داوطلب علاوه بر حل مسائل و پاسخ دادن به سوالات ، بايد همزمان درگير تنظيم زمان و كنترل آن باشد كه پرت شدن حواس داوطلب و استرس بيشتر نتيجه آن است.از طرفي گرافيك صفحه اين ساعت ها به شكل هاي مختلفي طراحي مي شوند و اكثرا پر از جزئيات و شلوغ هستند كه باعث حواس پرتي داوطلب مي شوند.ساعت هاي عقربه اي معمولي به صورت بازه هاي زماني پنج دقيقه اي طراحي شده اند كه چندان دقيق نبوده و تنها براي استفاده روزانه مناسب اند.اما در كنكور كه هر درس محدوده هاي زماني خاص خود را دارد و هر دقيقه و هر ثانيه مهم و تعيين كننده است اين ساعت ها از دقت و كارايي لازم برخوردار نيستند. ازجمله مشكلات داوطلب سر جلسه اين است كه داوطلب بايد محدوده هاي زماني هر درس را بصورت ذهني روي بازه هاي پنج دقيقه اي تفكيك كند كه باعث درگيري ذهني داوطلب و در مواردي سردر گمي او مي شود.ديگر اينكه اگر داوطلب به هرعلتي در ميانه هاي زمان درسي بخواهد آن را رها كرده و به سراغ درس بعدي برود ،ممكن است در ترتيب و محدوده هاي زماني ذهني خود دچار اشتباه شده و تمركز خود را از روي سوالات بردارد تا به اصلاح محدوده زماني و محاسبه وقت باقيمانده روي صفحه ساعت مشغول شود.علاوه بر اين داوطلب همواره بايد زمان را چك كند تا مبادا از محدوده زماني در نظر گرفته تعرض خارج شود. براي حل اين مشكل اين اختراع از دو نشان دهنده ي عددي ديجيتال بهره مي برد كه بصورت دقيق زمان را در دوبخش، بصورت \\"زمان باقيمانده هر درس\\" و ديگري \\"زمان باقيمانده كل\\" نشان مي دهد.اين زمان ها با توجه به تنظيماتي كه كاربر از قبل در ساعت اعمال كرده بصورت خودكار با شروع آزمون،شروع به شمارش معكوس مي كند تا زمان هر درس صفر شده و به سراغ درس بعدي برود.در اين حالت كاربر در هر زماني ميتواند تشخيص بدهد كه چه مقدار از زمان هر درس باقي مانده است.همچنين در كناره هاي ساعت براي هر درس دكمه اي تعبيه شده تا درصورتي كه كاربر به هر دليلي در ميانه هاي زمان درسي بخواهد آن را رها كرده و به سراغ درس بعدي برود با زدن دكمه درس بعدي اش، بصورت خودكار بازه زماني درس بعدي را فعال و بازه درس قبلي را غيرفعال كند.ساعت خود به صورت خودكار به محاسبه وقت باقيمانده كل و وقت باقيمانده از درس قبلي مي پردازد و آن را نشان مي دهد.علاوه براين كاربر مي تواند ساعت را به گونه اي تنظيم كند كه يك تا دو دقيقه قبل از اتمام هر درس به او اطلاع دهد و ساعت اين كار را با ويبره دادن در زمان مقرر يادآوري كند.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/14
تاریخ ثبت: 1388/05/12
خلاصه اختراع:

در دنياي امروز، به علت گستردگي روابط سياسي و امنيتي جوامع مختلف وجود مراكز تأمين امنيت جوامع براي هر كشور امري حياتي ست. در مراكز امنيتي به دليل اهميت بالاي كنترل همه جانبه و شبانه روزي بخش هاي موجود در اين مراكز، برپايي سامانه هوشمند تشخيص حضور افراد در جاي جاي اين مراكز امنيتي مانند مراكز اطبلاعاتي، نظامي و ... مي تواند كمك به سزايي به مديريت اين مراكز كند. بدين منظور كوشش هاي فراواني صورت گرفته كه بخشي از آن در ساختمان هاي هوشمند، ظهور يافته است. در اين طرح ابتكاري سيستم هوشمند تشخيص حضور افراد در جاي جاي يك ساختمان امنيتي براي برآورده كردن اين نياز ضروري ارائه شده است. نكته حائز اهميت در اين طرح آن است كه در اين سامانه تنها از سيم كشي برق ساختمان براي انتقال اطلاعات استفاده شده است كه اين خود نقش بسيار مؤثري در كاهش هزينه انجام اين طرح خواهد داشت. مبحث اين نوشتار يكي از ساختارهاي پياده سازي عوامل هوشمند كننده، با صرف كمترين هزينه در اين نوع از ساختمان ها مي باشد. اين تكنيك، با طرح اوليه ي استفاده از پريزها به عنوان جايگاه سنسورهاي مورد نياز و نيز استفاده از شبكه سيم كشي اصلي خطوط انتقال قدذرت (Power Line) به عنوان كانال هاي انتقال اطلاعات بين سنسورها و سيستم فرمان مطرح مي گردد. اين سيستم، با توجه به قابليت سازگاري آن با انواع مختلف سنسورها، مي تواند كاربردهاي متفاوتي پيدا كند. مي توان با انتقال اين اطلاعات از يك شهر به شهر ديگر يك شبكه كنترلي بسيار گسترده را به وجود آورد حتي مي توان با اتصال اين سيستم به يك سرور اينترنت، يك اتاق فرمان براي هر نقطه از اين مراكز امنيتي را پياده سازي نمود. (مثلا در نظر بگيريد در ساختمان امنيتي در يك شهر كوچك در ساعتي كه مي بايست آن مركز خالي از كاركنان باشد سيگنالي مبني بر حضور فرد در يك اطاق صادر گردد، در اين صورت نزديكترين مركز امنيتي مرجع از اين امر مطلع شده و سريعاً مراتب تصميم گيري را انجام خواهد داد و همچنين اگر آن مركز نيز به دلايلي نتواند به موقع نسبت به اين موضوع واكنش نشان دهد مركز امنيتي ديگري وارد عمل خواهد شد. قابل توجه در اين ميان آن است كه همه ي اين تبادلات اطلاعات از طريق خطوط برق صورت مي گيرد). در طرح حاضر به صورت مبسوط به ارائه اطلاعات اساسي و مفاهيم روابط جزء به جزء در اين باب پرداخته شدده است.

موارد یافت شده: 6